Instrumenta / Sensore

DL-2003A

Saktesia 0.3mm per 1km vajtje- ardhje vije nivelimi, per cfare mund te kerkoni me shume?!
Saktesia 0.3mm per 1km vajtje- ardhje vije nivelimi, per cfare mund te kerkoni me shume?!

DL-2007

Saktesia 0.7mm per 1km vajtje- ardhje vije nivelimi, nivela qe justifikon cdo qindarke te investuar.
Saktesia 0.7mm per 1km vajtje- ardhje vije nivelimi, nivela qe justifikon cdo qindarke te investuar.

DL-202

Saktesia 1.5 mm per 1km vajtje- ardhje vije nivelimi, nivela qe justifikon cdo qindarke te…
Saktesia 1.5 mm per 1km vajtje- ardhje vije nivelimi, nivela qe justifikon cdo qindarke te…

DSZ2

Nivela Optike me e avancuar e saktesise se larte, sistemi i kompensimit i mbushur me gas kundra…
Nivela Optike me e avancuar e saktesise se larte, sistemi i kompensimit i mbushur me gas kundra…

DSZ3

Nivela Optike me e avancuar e saktesise se larte, sistemi i kompensimit i mbushur me gas kundra…
Nivela Optike me e avancuar e saktesise se larte, sistemi i kompensimit i mbushur me gas kundra…

GS-130X

Nje nga alternativat me kosto me efektive per Sensoret UAV Lidar
Nje nga alternativat me kosto me efektive per Sensoret UAV Lidar

INNO7

5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU
5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU

Navi Station

GNSS i integruar ju jep mundesine te vendoseni ne cdo pozicion pa pasur nevojen e nje pike te njohur
GNSS i integruar ju jep mundesine te vendoseni ne cdo pozicion pa pasur nevojen e nje pike te njohur

NL G style

NL G style eshte nje nivele e saktesise teknike e krijuar per ti qendruar kohes.
NL G style eshte nje nivele e saktesise teknike e krijuar per ti qendruar kohes.

Rs100s Slam

Nje menyre inovative e mbledhjes te te dhenave.
Nje menyre inovative e mbledhjes te te dhenave.

South G1

Teknologjia maxwell 6 dhe ebubble ben te mundur te regjistroni cdo cep ndertese
Teknologjia maxwell 6 dhe ebubble ben te mundur te regjistroni cdo cep ndertese

South G1 Plus

G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7
G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7

South G2

Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt
Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt

South G3

Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg
Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg

South G6

Teknologjia me e fundit e chipit maxwell 7, Sensor IMU teper i shpejte per tju qenderzuar ne cdo…
Teknologjia me e fundit e chipit maxwell 7, Sensor IMU teper i shpejte per tju qenderzuar ne cdo…

South G7

Thjeshtesia ne perfeksionin e saj
Thjeshtesia ne perfeksionin e saj

South N7 / N9

Saktesi kendore 1”/ 2” , Deri ne 2000m matje me laser. Windows CE 6.0. Lidhje me bluetooth dhe…
Saktesi kendore 1”/ 2” , Deri ne 2000m matje me laser. Windows CE 6.0. Lidhje me bluetooth dhe…