South G1 Plus

G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7

INNO7

5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU
5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU

South G3

Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg
Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg

South G7

Thjeshtesia ne perfeksionin e saj
Thjeshtesia ne perfeksionin e saj