Navi Station

GNSS i integruar ju jep mundesine te vendoseni ne cdo pozicion pa pasur nevojen e nje pike te njohur

Stacioni Total me i avancuar


● GNSS i integruar 100% funksional
● Pozicionohuni ne cdo vend qe deshironi
● pa nevojen e nje pike te njohur
● Deri ne 2000m matje me laser
● Lidhje me bluetooth, pa pasur nevojen e kabullit
● Punim inteligjent me ane te sistemit Android 6.0
navis-fotoin.png
g1-productin.png
g1-productin.png

South N7 / N9

Saktesi kendore 1”/ 2” , Deri ne 2000m matje me laser. Windows CE 6.0. Lidhje me bluetooth dhe…
Saktesi kendore 1”/ 2” , Deri ne 2000m matje me laser. Windows CE 6.0. Lidhje me bluetooth dhe…