South G1

Teknologjia maxwell 6 dhe ebubble ben te mundur te regjistroni cdo cep ndertese

INNO7

5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU
5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU

South G3

Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg
Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg

South G2

Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt
Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt