South G6

Teknologjia me e fundit e chipit maxwell 7, Sensor IMU teper i shpejte per tju qenderzuar ne cdo kohe

South G3

Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg
Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg

South G1 Plus

G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7
G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7

South G2

Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt
Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt