South G3

Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg

South G2

Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt
Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt

South G6

Teknologjia me e fundit e chipit maxwell 7, Sensor IMU teper i shpejte per tju qenderzuar ne cdo…
Teknologjia me e fundit e chipit maxwell 7, Sensor IMU teper i shpejte per tju qenderzuar ne cdo…

INNO7

5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU
5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU