Konsultim

Ekipi jone perpiqet per te qene prane partnerve ne cdo hap per te mare vendimet e duhura qe nga planifikimi deri ne implementimin e projekteve civile dhe infrastrukturore. Duke filluar nga mbledhja e te dhenave, menaxhimi dhe supervizimi na keni prane ne cdo kohe.
Ekipi jone perpiqet per te qene prane partnerve ne cdo hap per te mare vendimet e duhura qe nga planifikimi deri ne implementimin e projekteve civile dhe infrastrukturore. Duke filluar nga mbledhja e te dhenave, menaxhimi dhe supervizimi na keni prane ne cdo kohe.

Sensore / Instrumenta

Ne jemi distributore zyrtare te kompanive lider per sensoret dhe instrumentat e fjales se fundit. GNSS/GPS , Stacion Total, Nivel optike dhe dixhitale, Lidar, Sonar, Drone ... cdo sensor e gjeni te teknologjise me precise dhe moderne.
Ne jemi distributore zyrtare te kompanive lider per sensoret dhe instrumentat e fjales se fundit. GNSS/GPS , Stacion Total, Nivel optike dhe dixhitale, Lidar, Sonar, Drone ... cdo sensor e gjeni te teknologjise me precise dhe moderne.

Trajnime / Kalibrime

Pika jone me e ferte jane trajnimet e vazhdueshme dhe sherbimet e mirembajtjeve te instrumentave pas shitjes se tyre. Tek ne nuk do jeni klient qe bleni, por do jeni partner te nje udhetimi te bukur ne fushen e inxhinjerise dhe gjeodezise.
Pika jone me e ferte jane trajnimet e vazhdueshme dhe sherbimet e mirembajtjeve te instrumentave pas shitjes se tyre. Tek ne nuk do jeni klient qe bleni, por do jeni partner te nje udhetimi te bukur ne fushen e inxhinjerise dhe gjeodezise.
  • Lagja 1 Maj,Rruga "Sotir Bare"
    Fier, Shqiperi

Formular kontakti

Nëse keni ndonjë koment ose pyetja rreth website, na kontaktoni në formën më poshtë.

Rreth nesh

Themeluesit tanë

Orient Mucaj

Orient Mucaj

Diplomuar në Fushën e Gjeodezisë me titullin msc. Pasjoni për teknologjinë e ka bërë një faktor në Shqiperi për inovacionet dhe implementimin e teknologjisë më të fundit për mbledhjen e të dhënave me anë të teknologjisë së Droneve dhe UAVs të ndryshëm.
Ajsel Oruci

Ajsel Oruci

Me profesion arkitekte, i është bashkuar ekipit tonë për ti dhëne ngjyrat e duhura dhe finesen e cdo pune të realizuar nga grupi ynë. Animime dhe VR 3D të cdo projekti kane qënë disa nga risitë që kanë ardhur në zyrën tonë bashkë me Ajselen.
Ardit Dine

Ardit Dine

Diplomuar me grandë master shkencor në Universitetin e Pekin-it është një suport i pacmueshëm i cili na jep zgjidhje që në bertham të problemeve dhe sfidave që na përball teknologjia e ditëve të sotme.
Behu pjese e ekipit

Behu pjese e ekipit

Behu pjese e jona duke perfituar dhe duke dhene kontributin tuaj ne fushen e bukur te inxhinjerise. Perfito nga praktikat ne terren dhe zyre per te akumuluar eksperience dhe dijen qe do ju duhet per te vazhduar te sigurte ne profesionin me te bukur te inxhinjerit.

Partnerët tanë

Faleminderit për suportin tuaj

Produktet e reja

Lajmet e fundit

Na kontaktoni

HP-Surveying
Ish Fusha Aviacionit, prane shkolles Dhora Leka
Kullat IBN, Kulla 2, Kati 11
Tirane, Albania

Tel:

+355(68) 400 30 55

Abonohu per te mare informacionet me te fundit.