South G7

Thjeshtesia ne perfeksionin e saj

Dizajn Briliant


I dizenjuar vetem me nje buton, me ane te se cilit realizon te gjithe funksionet RTK. Ekrani me llamba LED ne trup te marresit ka nje sinjal te forte viziv dhe eshte tregues i parametrave te marresit. Mos e lejoni veten te genjeheni nga thjeshtesia, ky rover eshte i ndertuar per ti bere balle cdo sfide.

Far-Link Protocol


SOUTH G2 ka te inkorporuar nje radio te brendshme me fuqi transmetimi 2Watt e cila ne kushte tipike pune mund te harrije deri ne largesi 8km nga baza me protokollin Far-Link. Gjeresia e bandes ne kete protokoll zmadhohet dhe mbulon nje spekter me te gjere transmetimi per te shmangur interferimet e mundshme.
g7-img1.jpeg

Teknologjia Soc


Marresi GNSS South G7 eshte i pershtatur me teknologjine e avancuar SoC, teknologji e cila ben te mundur instalimin direkt ne bord ne menyre per te qene eficent ne konsumimin e energjise, pa sakrifikuar performancen, kjo i jep mundesi per te kapur me shume satelite me qualitet sinjali me te mire. Fale funksionit "Fixed-Keep", marresi G7 mund te mbaje saktesi centimetrike dhe per disa minuta pasi sinjali RTK eshte shkeputur.

The 'FAST' IMU


South G7 eshte i pajisur me sensorin IMU te gjenerates se fundit te cilit i nevojiten 2-5 sekonda manovrim per t'u aktivizuar dhe mund te realizoj kompensimin e pjerresise deri ne 60 grade. Ky sensor eshte imun ndaj nderhyrjeve te fushave magnetike ne menyre qe marresi te punoje pa pasur problem ne cdo terren. Sensori IMU eshte i afte te mbaj korrektimet deri ne 40 sekonda edhe nese marresi qendron pa levizur ne nje pozicion.
g2-img2.jpeg

South G6

Teknologjia me e fundit e chipit maxwell 7, Sensor IMU teper i shpejte per tju qenderzuar ne cdo…
Teknologjia me e fundit e chipit maxwell 7, Sensor IMU teper i shpejte per tju qenderzuar ne cdo…

South G1 Plus

G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7
G1 Plus eshte marresi me kompakt me teknologjine me te fundit maxwell 7

South G1

Teknologjia maxwell 6 dhe ebubble ben te mundur te regjistroni cdo cep ndertese
Teknologjia maxwell 6 dhe ebubble ben te mundur te regjistroni cdo cep ndertese