INNO7

5G, Ekran me Prekje, Protokoll Radio FarLink dhe Sensor Pjerresie IMU

Antene Network 5G


INNO7 eshte i pajisur me nje modul te shpejtesise se larte netcom, i cili suporton valet me te fundit 5G per te komunikuar duke i dhene nje shpejtesi shkembimit te informacionit RTK pa shkeputje ne zonat problematike me vale. Bazuar ne teknologjine inteligjente te thirrjes PPP, INNO7 realizon thirrje ne kohe reale gjate punes ne terren.

Protokol Radio Far-Link


INNO7 ka te inkorporuar nje radio te brendshme me fuqi transmetimi 3Watt e cila ne kushte tipike pune mund te harrije deri ne largesi 15km nga baza me protokollin Far-Link. Gjeresia e bandes ne kete protokoll zmadhohet dhe mbulon nje spekter me te gjere transmetimi per te shmangur interferimet e mundshme.


img-in1.png

Ekran Touch 1.54 inch


Ekrani HD 1.54 inch me touch eshte i ndricuar per te mos pasur problem dritet e diellit dhe konsumon minimalisht energjine, kjo e ben te favorshem per te realizuar te gjithe tasket qe nevojitet prekja si navigimi, te dhenat e funksioneve etj. Mund te beni ndryshimin e modalitetit te perdorimit ne rover ose baze direkt nga ekrani pa pasur nevoj lidhjen me tabletin. Filloni matjet statike pa pasur nevojen e nje kontrolleri dhe plote funksione te tjera.

IMU i 'Shpejte'


INNO7 eshte i pajisur me sensorin IMU te gjenerates se fundit te cilit i nevojiten 2-5 sekonda manovrim per t'u aktivizuar dhe mund te realizoj kompensimin e pjerresise deri ne 60 grade. Ky sensor eshte imun ndaj nderhyrjeve te fushave magnetike ne menyre qe marresi te punoje pa pasur problem ne cdo terren. Sensori IMU eshte i afte te mbaj korrektimet deri ne 40 sekonda edhe nese marresi qendron pa levizur ne nje pozicion.
soft-fotoin.png

South G2

Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt
Performanca dhe Finesa e shkrire ne nje produkt

South G3

Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg
Marresi me i ri ne familjen South, robust dhe nje nga antenat me inteligjente te treg

South G6

Teknologjia me e fundit e chipit maxwell 7, Sensor IMU teper i shpejte per tju qenderzuar ne cdo…
Teknologjia me e fundit e chipit maxwell 7, Sensor IMU teper i shpejte per tju qenderzuar ne cdo…