Stacione Totale

Navi Station

GNSS i integruar ju jep mundesine te vendoseni ne cdo pozicion pa pasur nevojen e nje pike te njohur
GNSS i integruar ju jep mundesine te vendoseni ne cdo pozicion pa pasur nevojen e nje pike te njohur

South N7 / N9

Saktesi kendore 1”/ 2” , Deri ne 2000m matje me laser. Windows CE 6.0. Lidhje me bluetooth dhe…
Saktesi kendore 1”/ 2” , Deri ne 2000m matje me laser. Windows CE 6.0. Lidhje me bluetooth dhe…