Matrice 300 Rtk

Nje standart i ri per Industrine e Dronave Komercial

Sistem Transmetimi Superior


OcuSync, sistemi me i ri i transmetitmit ben te mundur arritjen e distancave deri ne 15 km dhe suporton kanal te trefishte me rezolucion video 1080p. Kalimi ne menyre automatike nga 2.4 GHz ne 5.8 GHz4 ben te mundur fluturimin e pajisjes pa pasur shqetesim ne zonat me interferime te larta, ndersa enkriptimi AES-256 mundeson siguri maksimale te transmetimit te te dhenave.

Drone i Gjenerates te Fundit


Droni Matrice 300 RTK eshte UAV me i ri i kompanise DJI i inspiruar nga sistemet moderne te aviacionit. Ofron deri ne 55 minuta kohe fluturimi, aftesi inteligjence artificiale, i pajisur me sensor ne 6 drejtime dhe sensor precis te pozicionimit, IMU dhe gjiroskope.


I Konfigurueshem me Sensore te Ndryshem


Konfiguroje sistemin Matrice 300Rtk sipas nevojes tende. Mundesi instalimi deri ne 3 sensore te ndryshem ne te njejten kohe me nje ngarkese maksimale deri ne 2.7 kg. M300 RTK adapton fluturimin me te ri (PFD), i cili integron fluturimin, navigimin dhe informacionin mbi pengesat ne site, kjo ben nje fluturim te sigurte per Perdoruesin.
matrice300-img2.png
matrice300-img1.png

Sistem i Sigurte Vizual


Per te permiresuar sigurine ne fluturim dhe qendrueshmerine e dronit, dual-vision dhe sensori ToF ka ne monitorim te gjashte anet e dronit njekohesisht dhe detekton shqetesime nga nje distance deri ne 40 m, me opsionin per te personalizuar sjelljen e sensoreve nepermjet softwarit AJI Pilot App. Edhe ne ambjentet me komplekse ndjeshmeria e sensoreve ne 6 pozicionet e dronit ben te mundur fluturim te sigurte.
PointCloud-i Fillestar.
bimesi.jpeg
Eliminimi Vegjetacionit.
pabimesi.jpeg